Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nebe

nebe

Mart21 Básně » o Životě

Anotace: Člověk

Prodejce se šťestim,
Nikoho nevidim,

Koukam se na sebe,
a potom do nebe,

Krasný to den,
I když ve mě
Se zlem,

Vše co tu je
Se stále neztrací
Vše co tu zústava,
A nic se neztráci,

Od jiste doby,
Co černe je nebe,
Od doby,
Co poznal jsem sebe,
,,hm nebe,,
Publikoval(a): Mart21, 26.7.2016
Přečteno (64x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti