Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Obsahově dobrý, máš potenciál...za to bod. Jen prosím tu gramatiku...hm, ta to vždycky zazdí. Škoda.
26.7.2016 14:21 | gogol
Email:
Heslo: