Jsi můj svět
Jsi můj svět
Ahoj
Povím ti jednu pohádku
O jedné princezně z Mohelnického zámku
Je hodná a krásná co je pravda
Ja jsem její velký fanda
Delší dobu na ní myslím
Že bych sní chtěl žít nad tím stále přemýšlím
Když se mně ptá někdo proč
Tak odpovim pro lásku i do pekla skoč
Navíc taková zodpovědná žena se nevidí každý den
Pro ní jsem se rozhodl že tu budu jen
Je akční frajerka ale i roztržitá
To je něco s čím mé srdce počítá
Navic tak strašně moc roztomilá
Perfektní vkus má no je to fakt síla
Pracovitá je samozřejmě taky
Chci jí dát štěstíčka mraky
Jak tu tak na lavičce sedím
Na krásné noční nebe hledím
Připomíná mi to slečnu nádhernou
Jen ji chci dát svoji lásku veškerou
Nedivim se už vůbec že ji miluji
Je hold jedinečná a to oceňuji
Úžasná žena, takovou jsem ještě nikdy nepoznal
Že má srdce na správném místě jsem rozpoznal
Přeji si jí mít po svém boku
Pro ní vždy rád složím nějakou výjimečnou sloku
Že je výjimečná ja už nějaký pátek vím
Proto když jdu spát nad její dušičkou rád sním
Já ji vnímám jako důležitou část mého srdíčka
A tak nad ní přemýšlím a tvořím tyhle psaníčka
Není to lehké jen pravda se musí psát
Je skvostná tak že bych napsal lež se nemusím bát
Já s ní chci být opravdu moc
Věřte tomu, vsadím na to svůj nos
Dam ji jen lásku, něhu a pozornost
Viděl jsem na vlastní oči její šikovnost
A když vezmu v potaz ty překrásné očička
Jen co jsi je vybavím ukapne mi radosti slzička
To radši nemyslím na ty úchvatné kamínky
Uchvátili mne napoprvé jo krásné vzpomínky
Navíc tělo má jak bohyně
Jen ji miluji jedině
Zkrátka je celá úchvatná
Navic v práci velice zdatná
Proto bych se jí chtěl zeptat, "zda můžu být tvůj
Dát jedno okouzlující polibeni a dotknou se jejich sladkých rtů
Chytnout jí a silně obejmout
Ja vím že na ní se mužů spolehnout
Když ji není veselo snažit se jí rozveselit
O příjemné chvíle se sní chci dělit
Podpora a opora to je pro gentlemana samozřejmost
Navic poznat někoho tak příjemného je v dnešní době cennost
Jen pro někoho takového tu jsem
Pomůžu ji a budu tu pro ní v dobrém tak i zlém
Už nezbývá nic než prozradit jméno
Chvilka strpení,jsi to ty meďo
Meďo krasné dobré ráno
Mnou je ti hodně štěstí přáno
Tebe Miluji a přeji si aby jsme byli spolu
Stebou chci být na vrcholu
Publikoval(a):
Mikasaki, 5.7.2016