Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
když nepostačí jeden západ a východ slunce, tak zajdu za malým princem, u něho se dá koukat na západ a východ slunce i 43 krát..
27.6.2016 21:38 | Wčelka
...dobrý text.
27.6.2016 21:25 | gogol