Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
bratr tvé babičky byl buď geniální blázen a nebo mimozemšťan... je to velmi provokující poezie a i když většině nerozumím...tak piš dál...čtu...
26.6.2016 10:27 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: