Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŮL HODINY PŘED ZÁPADEM SLUNCE

PŮL HODINY PŘED ZÁPADEM SLUNCE

sladší než krev v žilách jabloní
Archanděl světla

oceán je tvůj, bouře je tvá
zem obepínající vše živé je tvá
tělo i duše je tvá
kořeny stomů jsou tvé a ty jsi jejich

božský muž

dívající se na nás, ale nikdy ne na mě
půl hodiny před západem slunce
Publikoval(a): Marek Miko, 24.6.2016
Přečteno (45x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, richie., Mirastus, Remy M. Manniac, Lipová, glacier

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti