Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NIC NENÍ SLÍBENO

NIC NENÍ SLÍBENO

pozoroval jsem jak si obléká mou semišovou bundu
a jeho odraz v okně mluvil snovým jazykem
a jeho odraz v okně byl svědkem jeho zelených očí
padajících daleko od stromu
padajících zpět do svého jádra

znavené odpovědi ulehaly do neustlaných postelí
Atlantik v jeho dlaních se probouzel se svých snů
a má kamenná tvář se proměnila v druhou stranu světa
v plantáž kde se pěstuje čaj který tak nenávidí
bez kterého nemůžu žít

pozoroval jsem jak si obléká mou semišovou bundu
jako by se oblékal do mé kůže
a má lžička byla kotvou naděje
kterou jsem zamíchal naše zítřky

které zatím neexistují
Publikoval(a): Marek Miko, 8.6.2016
Přečteno (50x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Lugilla, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti