Stádo ovcí
Stádo ovcí
Anotace: Hnus... Hnus... Hnus...
Nauč se pokoře, miluj
Neobviňuj, své svědomí zpytuj
Buď sluncem a září
Obdivuj mládí i stáří
Měj úctu, jednej s respektem
Pomáhej upřímným dotekem
Bud laskavý, neustále objímej
Rozvážně jednej, stále se usmívej.
Nebuď to stádo bezcitných ovcí
Co ubližují a sami chtějí pomoci.
Víš,
V lidech jsem se zklamala dávno
Změn alespoň ty můj názor
Dokaž mi, že na světe je krásno.
Publikoval(a):
Jera_lu, 19.5.2016