EPOPEJ
EPOPEJ
ráno je to mlha a earl grey
šedá svatba, má epopej
odpoledne je to modrá obloha
démoni v nás spoléhají na Boha
večer je to whiskey a svoboda
máslo luny, slunce zapadá
ráno je to mlha a earl grey
šedá svatba, má epopej
Publikoval(a):
Marek Miko, 17.5.2016