Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl

Anděl

Milllisek Básně » ?nezařazené?

Anotace: Báseň pro někoho,kdo mi moc chybí

Volám tě,můj drahý Anděli,
prosím vyřiď můj pozdrav jednomu příteli.
Ty víš,jak moc mi tu schází jeho smích,
že ten svět bez něho o hodně ztich.
Že ani slunce už tolik nezáří,
když ho svými paprsky nehladí po tváři.
A všechny ulice bez něj jsou prázdnější,
řekni mi Anděli,co můj stesk utěší.
Tak hladím fotky a poslouchám jeho hlas,
na chvíli cítím ho zas vedle nás.
Jeho humor,talent a dobrota,
ale pak už je zase jen samota.
Byl tak zvláštní,krásný blázen,
snad k nám z nebe slétl na zem.
S jiskrou v oččích a úsměvem na líci.
kluk jakého nepotkáš mezi tisíci.
Přesto mu osud sebral jeho sny,
bože proč právě on a za co my.
Prosím tě Anděli,půjč mi svá křídla projednou,¨
já na nich odletím zvrátit tu chvíli osudnou.
A černé dámě seberu z náruče,
květ co sotva stihnul rozpučet.
Či alespoň ve snu prozraď mi,
že jednou to znovu budem my.
Tak pomoz mi prosím,ať víru mám,
že tam v tvém světle žije dál.
Publikoval(a): Milllisek, 17.5.2016
Přečteno (58x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Pavíočko, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti