Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Magdi též jsem kdysi stál před stejnou otázkou..já tenkrát stál na mostě nad kolejemi..jsem rád, že Jsme to oba zvládli..buď sama sebou a važ si Všeho tak jako já..najít se je kolikrát to nejtěžší..držím Víru že se nám to Všem povede :))
5.5.2017 10:49 | Freequency