Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

křídla

křídla

Poslední věta,
poslední pohled,
poslední nádech.
Už uplynuly ty nesčetné dny.
Roztáhnu křídla na svých zádech,
poletím do bezedné tmy.

Nekonečně daleko,
nekonečně dlouho,
nekonečně černé nebe.
Ohlížet se prý nosí smůlu
a já chci jen najít sama sebe.
Poletím tedy jen vzhůru.
Publikoval(a): teeeri, 25.4.2016
Přečteno (74x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Jin&Jang, RózaPek, Doradolanska, donne, slunečnice69, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti