Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně tak...souhlasím s předešlím komentářem...
27.4.2016 20:43 | RózaPek
Dle mého názoru ti to letí moc hezky:-). Ve tvém věku je třeba hledět vpřed, na rekapitulace a ohlížení se budeš mít dost času později.
Moc hezká báseň.
25.4.2016 20:38 | gogol