Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nad námi...

Nad námi...

Poezie pod hladinou ... Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání lásky a krásných pocitů v přítomnosti.

Sedím a nad námi přemýšlím-a
u toho tuhletu báseň ti
wymýšlím...
-
Báseň o tom, jak je mi s tebou
strašně moc dobře.
Báseň o tom, jak snesl bych ti
snad i kus té nebeské modře.
-
Po dlouhé době, mám opět ten
pocit.
A to jen díky tobě, jsem w srdci
swém zase procit.
-
Chci tím říct, že na swětě není,
člowěka, co tyhle mé city změní.
-
A už wůbec né nočních můr, co
zastawí, mé o tobě snění.
Nad zlato je prý wšechna sůl,
wšak pro mě jsi ty,nejwětší mění.
-
A tak ptám se sám sebe,zda je
tohle skutečná láska
a nejenom wztah, po kterém w
srci mém zbyde jen wráska?
-
Láska je zabiják,to je mi jasné,
wšak může-li člowěk
milowat,wše přijde mu krásné.
-
Krásná jsi ty-a já, mám tě
nadewše rád
a když políbí mne twé rty, je to
jak do hlubin pád.
-
A když zahledím se, do těch twích
překrásných očí,
wím, že nemýlím se-a hlawa se
mi samou láskou točí.
-
A když chytnu tě, za tu twou
heboučkou dlaň,
tuším,e za to zaplatím wysokou
daň.
-
Wšak já nebojím se ničeho,co
stát se má ať se stane
a kdyby snad mé srdce brečelo,
wím, že jsou to ty wysoké daně.
-
Já udělal bych snad cokoli,aby ty
byla si šťastná.
Pro ten twůj úsměw,při kterém
jsi tak strašně moc krásná.
-
-
Dnes w noci,měl jsem krásný sen.
Sen o tom,jak šťastná seš a já
šťastný jsem.
-
Sen plný lásky,něhy a touhy.
O tom,jak unášejí nás smyslné
proudy.
-
Nesou nás daleko.Daleko od
wšeho zlého.
Tam,kde powažuji tě za swou-a
ty mne za swého.
-
Mám zwláštní pocit.Pro který
snad neexistují slowa.
Jako když znowu jsem procit.Jak
w den mého zrizení-znowa.
-
Ale tak abych to zkrátil-chci ti říct,
že za tebe bych se lásko
mlátil.Zkrátka chci tě wíc a wíc...
~.~.~
.... .... .... Z.Biskup
Publikoval(a): Poezie pod hladinou ..., 24.4.2016
Přečteno (667x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti