Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
úžasná a voňavá... nemůžeš mě pohostit ničím lepším, než čajem... :)
23.4.2016 18:45 | Lugilla
na tebe i nezvyklé příjemně zrýmovaná...
dobrodružná...
živá...
supr!
17.4.2016 11:39 | Martin Havlíček