Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

balada o K.A.

balada o K.A.

Miss D.T. Básně » ?nezařazené?

Anotace: jenom krátká báseň o zlomeném srdci naivní puberťačky :)

Tma se halí v srdci zlomeném,
bez naděje v tom světe ztraceném.
Dlouho v radosti a lásce nekonečné
žila ta dívka. Bylo to krásné, však nebezpečné.

Velkou lásku byla připravena obětovat.
Nebylo možné vše mu dát.
Co však mohla, dala mu opatrovat,
kousek lásky, kousek sebe se chtěla vzdát.

Mnohokrát dal ji naději,
mnohokrát ona věřila.
Vše šlo krásně a snadněji,
když v očích jeho se ztratila.

Ale bloudila sama v té lásce temné,
v hloubce očích jeho nekonečné.
Padla tak hluboko, chtěla až k srdci.
On ji však nepustil, držel ji v kleci.

Kousek jí chybělo, osud se smál,
že teď on s jinou je, štěstí jim přál.
Klícka hned rázem, praskla a spadla
a dívka zlomená tiše jen chřadla.

Že ona ho miluje, nikdy se nedoví.
S jinou ať je šťasten chtěla by mu přát.
Ale kousek, srdce co ztratila, je hladoví,
chtělo by se o přízeň jeho stále prát.

Luna za lunou obsah svůj střída
a dívka zlomená už jen ve svých snech ho vídá.
Publikoval(a): Miss D.T., 9.4.2016
Přečteno (30x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti