Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční kontrast

Noční kontrast

Zapadlo Slunce, začíná noc,
Ošklivé stíny plíží se tmou,
Kdo sejde z cesty, ztratí se v lese,
A už ho nikdy nenajdou.

Zapadlo Slunce, začíná noc,
Tu měsíc zvolna vyplouvá,
Cestu si osvětlí nádherným svitem,
Ošklivým stínům domlouvá.
Publikoval(a): Tomshi, 8.4.2016
Přečteno (66x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, GabrielleT., Martin Havlíček, Lipová, donne, Wčelka, Petrarca, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 02:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti