Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okamžik

Okamžik

Okamžik,
krátký jak mávnutí křídel motýlích,
kdy se naše pohledy střetly,
rozbušilo se srdce a já se začal topit,
ve víru lásky, vášně a stesku,
že ten okamžik není nekonečný.

Okamžik,
který hned pomine,
však zůstane dlouho v mysli,
bohužel jen v mé.
Publikoval(a): Tomshi, 7.4.2016
Přečteno (64x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus, děda včela, Petrarca, gogol, Lipová, Desiré

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti