Proud společnosti
Proud společnosti
Roky plynou, čas běží
přitom žít jde stěží
stále vidím, to co bylo
co mou duši rázně zbilo.
Kdyby tak každý hleděl si sebe
přec miloval všechny a nebe
kdyby miloval a nenadával
útoků a válek zanedbával.
Kdyby tak toleroval svět
bylo by nám lépe hned,
kdyby pochopil, že vše si je rovno
a už neodpovídal: "ale hovno."
Publikoval(a):
Jera_lu, 16.3.2016