Smutna laska
Smutna laska
Anotace: vim že nemůžu s tebou být
Naše láska bude vzácná,
chvilka s tebou věčně krásná.
Chápu tě,že nejsi sám,
stejně ti to srdce dám.
Nevím zda mám plakat či se smát,
ale aspoň vím,že mě má někdo rád.
Publikoval(a):
Radulinka57, 24.10.2010