Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BUBLINKY V LIMONÁDĚ

BUBLINKY V LIMONÁDĚ

bere tě do svých rukou oceánu
a proměňuje se ve zlato
se zuby slunečních paprsků
s psí věrností na plicích
se zády Pyrenejského pohoří
s něžností matky
s myšlenkami na deštné pralesy
na zavřená divadla uprostřed 21. srpna 2012
na portugalský přízvuk v zlomené páteři jazyka
na polibek s pěstí

nic zlatého nemůže zůstat navěky
jako bublinky v limonádě
jako otevřené oči snílka
jako 21. srpna 2012

tak nezapomeň že je to sebeklam
když se ti zdá že jsi milován
Publikoval(a): Marek Miko, 13.2.2016
Přečteno (85x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Missis Jednonohá, Mirastus, donne, Wčelka, Makaveli, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti