Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tak za prvé...je supr co si napsal do komentu...je mi to sympatické...a miluji básně založené na představivosti...výtečný experiment...
2.2.2016 19:53 | Martin Havlíček
jo, s tím počítám, kdyby to bylo pro každýho, dělal bych něco špatně.
díky za povzbudivou reakci :)
2.2.2016 15:51 | Marek Miko
Básníku, píšeš fakt dobře...není to čtení pro každýho, ale mně se líbí.
2.2.2016 13:19 | Desiré