Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TVÁŘÍŠ SE JAKO DÉŠŤ

TVÁŘÍŠ SE JAKO DÉŠŤ

tváříš se jako déšť
mařící plány všem ženám
oblečeným v šatech které se jejich mužům nelíbí

procházel jsem se lesem naší mladosti

jako by mne ráno neprobouzelo zoufalství
jako bych ti už dávno řekl o svých démonech
jako bych ti už dávno řekl čeho lituji
jako bych se rozpouštěl ve sklenici whiskey na rohu Řehákovy ulice
jako bych sekal dřevo se zlostí muže zničeného šílenstvím
jako bych byl vodou kterou si ráno umýváš obličej
jako bych byl svetrem omotaným okolo tvého vosího pasu
jako bych byl tvým začátkem a tvým koncem
jako bych byl paprskem na stole v márnici
jako bych byl zcela novým člověkem a dělal ty samé chyby

tváříš se jako déšť
mařící plány všem mužům
oblečeným ve lžích které jim jejich ženy nevěří
Publikoval(a): Marek Miko, 30.1.2016
Přečteno (97x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Lugilla, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti