Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
z hloubi své duše Ti děkuji, vážím si Tvé neutuchající přízně a podpory :)
31.1.2016 17:39 | Marek Miko
úžasná báseň... má takový zvláštní "rozměr", který vystoupí už po několika verších... je to jednoduchost na mistrovské úrovni :)
31.1.2016 17:36 | Lugilla