Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle je těžkej kalibr...musel jsem třikrát...Filozofe!...héééé!
28.1.2016 18:31 | Martin Havlíček
Filozofuješ velmi dobře. Opravdu povedená báseň.
27.1.2016 17:48 | gogol
Email:
Heslo: