V CENTRU
V CENTRU
v centru toho všeho
v centru naší země
jsou tvoje oči
utíkáš do rohu
jseš strom kterej chce růst
chceš se oblíknout do tý zelenosti
kterou svoboda přináší
ale tvoje kořeny
tak hluboko v centru toho všeho zlého
toho všeho zlého naší země
žerou je červi a larvy
zabíjej tě
nutěj tě cejtit to prádzný
nic
padaj z tebe suchý listy
v centru toho všeho
se proměňuješ v stín
a zavíráš svoje vyděšený oči
Publikoval(a):
Marek Miko, 24.1.2016