KAFE A CIGÁRA
KAFE A CIGÁRA
řekl mi
že lidi který spolu trpěj
jsou k sobě víc spojený
než lidi který jsou spolu šťastný
rozpustil se v jazzu
a vypil poslední kapku bouře
protože se bál cejtit tu bolest
řekl mu
že je to horší
že už necejtí nic
a zbyly mu jen
kafe a cigára
Publikoval(a):
Marek Miko, 4.1.2016