Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŘÍRODA UVNITŘ NÁS

PŘÍRODA UVNITŘ NÁS

řekl jsi
že příroda uvnitř nás
je Satanův chrám

začali jsme se bouřit
pohlceni šílenstvím
topící se ve Vlnách
pohřbeni v Undergroundu

je těžké tančit s Ďáblem na zádech
setřes ho

očišťovali jsme svá těla
pomocí snů
drog
pomocí bdělých nočních můr

řekl jsi
že hledáš nebesa

ale máš v sobě Ďábla

víš...



je tak těžké
pokácet všechny ty stromy

když jsou jejich kořeny
úzce spojené s těmi
našimi
Publikoval(a): Marek Miko, 9.12.2015
Přečteno (77x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., GabrielleT., Kněžka, glacier, gogol, Martin Havlíček, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti