Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HODINY

HODINY

jsi tak blízko
a ta blízkost mne mate

v hlavě promítám si tvůj hlas,
abych přehlušil to chvěním svírané ticho
které způsobuješ

ticho zklidněného oceánu v tvých očích
které se tříští do ozvěn
a vrací se ke mně neúplné

je tak chladno

a Vlny se začínají sklánět před blízkostí

kterou miluji

a která mne
potichu zabíjí
Publikoval(a): Marek Miko, 24.11.2015
Přečteno (85x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Missis Jednonohá, GabrielleT., richie., gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti