Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledím

Hledím

ivankaaknavi Básně » o Lidech

Anotace: Skrytá pointa: každý vztah začíná dotekem ruky..

Hledím naň,
vidíc dlaň.
Natahující se vstříc
k mé ruce.
Chtěl jsem jí říct.
"Chci být víc"
uchopit tvé ruce.

Hledím naň,
vidíc dlaň.
Tu dlaň,co se odtahuje,
slečna už se oddaluje.

...už nehledím
Publikoval(a): ivankaaknavi, 22.11.2015
Přečteno (83x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti