Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po přistání

Po přistání

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Ze života pilota

Dálava se v blízkost mění
při návratu od oblohy,
je to radost, osvěžení
vidět krásné dívčí nohy.

Často svoje pojmy matem
pro bolesti, tragédie,
co se řešívalo katem,
to dnes dýchá, chodí, žije.

Pohlazení vždycky mění
odstrčení v objímání.
Lásko, tvoje políbení
zase cestu k lidem sklání.
Publikoval(a): podnebný, 22.11.2015
Přečteno (65x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Květka Š., Kněžka, koiška, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti