Zvony a zvonky
Zvony a zvonky
Anotace: Kolik jich asi na světě je?
Srdce zvonů
na celém světě
rozhoupám
modré kvítky na loukách
na polích v zahradách
rozkývám s vánkem
na vánočních stromcích
ve všech školách
ve všech domech
budíky lékařů
zvony kostelů věží
požárních hlásek
rozezvučím rozhýbu
rozhoupám rozkolébám
zvony a zvonky
tvých boků a prsou
Publikoval(a):
podnebný, 21.11.2015