Babička
Babička
Její tvář je stará,
a stále víc chátrá.
Už nikdy nebude mladá,
ani chůze nejeví se ladná.
A přeci je krásná,
a žena to je vzácná!
O berličce chodívá,
stále však se usmívá.
Velmi čilá je na svůj věk,
nečeká za nic žádny vděk.
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 18.11.2015