V našich lázních
V našich lázních
Anotace: Životní prostředí stále připomíná staré časy
Komíny po ránu černě vytrubují
Radeckého marš
také už Napoleon
měl takové trouby z Jericha
auta si vesele vyfukují
řitěmi anus praeternaturalis
proto je třeba se koupat
ať koupele šumějí jako lesy
proto je třeba inhalovat
aspoň pět minut vdechovat zdravý vzduch
kam se hrabete kuřáci cigaret
ten vzduch už nezlepšíte
Publikoval(a):
podnebný, 11.11.2015