Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stud a pravda

Stud a pravda

podnebný Básně » o Životě

Anotace: se spolu rády perou a soupeří

Stydí se za pravdu
nestydí se za lež
za nepoznanou lež
snad vytušíš a uhodneš

máš prý krátké nohy
daleko nedojdeš
proč ty bys chodila
zámožná a mocná

doletíš dál a mnohem výš
chuděra pravda ať se belhá
po srázech a skalách samoty
snad jednou odolná a otužilá
Publikoval(a): podnebný, 3.11.2015
Přečteno (81x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Radka30, koiška, gogol, Mirastus, donne, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti