Odevzdání
Odevzdání
Vem si všechno bez všech pochyb,
ať nezbude vůbec nic pro jiné,
ať každé slovo a každý pohyb
v náručí tvém se rozplyne.
Ani meteor nesmí spadnout
z oblohy na zem pro jiné,
dokážeš svojí krásou ladnou,
že vše moje touha promine.
Publikoval(a):
podnebný, 27.10.2015