Zprostředkovatelny
Zprostředkovatelny
Anotace: Satirický pohled na činnost úřadů i na TV reality show Výměna manželek
Nejenom Úřady práce
zprostředkují vaše přání,
také jinde bez legrace
zajistí vám dobré spaní.
Pro ty, koho omrzela žena,
pro ženy, jež omrzel muž,
kancelář je připravena,
všechno jde zařídit už.
Aby lidé měli změnu
na chvíli či na věky,
zprostředkuje vám výmšnu
manžela i manželky.
Publikoval(a):
podnebný, 24.10.2015