Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Živote postůj

Živote postůj

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Bez komentáře

Život je dilema řádu a dobrodružství,
často jsou spojeny jedinou vteřinou,
život je vzájemnost ženství a mužství,
jež v času nesmírném nikdy se neminou.

Život je plný přirozené touhy,
touhy po lásce, po věčnosti,
přírody jsme všichni nástroj pouhý,
je třeba ho užít do sytosti.

Muž má touhu rozsévače,
aby v dětech dále žil,
radostně mu srdce skáče,
když se mu syn narodil.

Tajemství života, lidského nitra,
tajemství mládí, příchody jar,
tajemství lásky, zrození jitra
jsem hledal v bludišti kouzel a čar

a nalezl, poznal,
rozluštil náhle,
neobjevil sám.
Ty víš, že pro Tebe,
u Tebe, s Tebou.
Publikoval(a): podnebný, 17.10.2015
Přečteno (438x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Lipová

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 05:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti