Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč tě mám rád

Proč tě mám rád

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Na co myslím a co cítím

Proč tě mám rád,
proč na tebe stále myslím,
co jen ti dobrého můžu dát,
ačkoliv chci být nezávislým?

Stále k tobě přitahován,
těžko a nerad odcházím,
slyším zdáli tvoje slova,
rozplýváš se jako dým.

Jako vůně v dálce mizí,
vracíš se mi zas a zas,
všechno můýe býti cizí,
jenom ne tvůj zpěvný hlas.

V náručí tvém plný pochyb
kouzlem se sen promění,
jeden pohled, jeden pohyb,
jedna vůně, jedno zachvění.
Publikoval(a): podnebný, 15.10.2015
Přečteno (1130x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Radka30, Lipová, gogol, Květka Š., děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 11:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti