Krvavý měsíc
Krvavý měsíc
Anotace: Do ruda měsíc rozzáří se k ránu
Krvavý měsíc
Do ruda měsíc
rozzáří se k ránu
a přitom vystřídá se
krvavý úkaz se zatměním.
Nebeská znamení tato svědčí
o mnohých krutostech
na naší planetě Zemi.
Bolestně vzýváme matku Boží,
k nebi se díváme lidé mnozí.
Proč jenom zlo v lidech
zas vítězí?
Zatím co duše a lidskost
kamsi mizí?
Proč jenom zlo se tak snaží,
když stejně život netvoří,
ale ničí?
Bláhově ďábel
jen pozemské smrti dosáhne,
ale na život v duši,
nemůže uplatnit
způsoby vraždy.
Duše je nehmotná,
takže ji těžko
zbraněmi zničit.
Kdo v Boha věří,
miluje,doufá,
tomu smrt pozemská
neublíží.
Na vrahy čeká však
peklo a věčné zatracení.
Ti kdo se vlastním zlem chlubí
a bolesti druhých se usmívají,
pro ty jen pláč ve výhni
připraven je,
ti duši peklu zaprodali.
Proto se krvavé znamení
pro lidi vnímavé zjeví,
abychom na svou smrt
všichni dbali.
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 27.9.2015