Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebemrskačství

Sebemrskačství

Chubby Básně » o Životě

Anotace: Všichni to známe

Už tam zase stojíš
vprostřed hnoje
jako ten Bondy,
ale míň se bojíš,
protože víš, jaký to je.

Ale stejně je to jiný,
přítomný, říkáš si,
že od minule přibylo
akorát víc špíny
ti na rukou.

Možná ti jen kalí
zrak vztek.
Zlobíš se na sebe
a máš na to právo.
Ptáš se kdy
ti nevinnost vzali,
ale tušíš ve skrytu čehosi
temného a prohnilého,
že šanci ti dali
a ty si ji poplival.
Publikoval(a): Chubby, 27.9.2015
Přečteno (114x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti