Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Vody z deště

**Vody z deště

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: prší ještě?

°°°°°°
V kamení se leskne jiskřící hladina
tam kde ta řeka pramenit začíná

a potom víc a víc ta voda perlí si
a roste do síly a roste do krásy.

Cestičku našla si i mezi horami
a teď se chlubí vodními krásami,

podél té jiskřící města se stavěla
změnit své koryto nikdy si nedala.

Stále je krásná ta mohutná řeka
potom k ní druhá jak přítel stéká.

Spolu se objaly a je z nich veletok
moc ráda si řeku nakreslím

~~vody mám plný blok~~

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 15.9.2015
Přečteno (281x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Kytka62, Kněžka, koiška, GabrielleT., donne, děda včela, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti