Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Doma neseď, tam Tě nic nečeká, vyjdi ven a usměj se. Uvidíš jak je svět krásný.
7.9.2015 16:45 | děda včela
Doma neseď, tam Tě nic nečeká, vyjdi ven a usměj se. Uvidíš jak je svět krásný.
7.9.2015 16:45 | děda včela