Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
... souhlasím, skvěle vyjádřené ...
21.8.2015 23:47 | GabrielleT.
co když se nejedná o mého přitele.. rany nehoji protoze neni kdo by je zahojil. co je platne ze je prijemny bonus co je to platne??
Jinak děkuji za komenty k mé basni. myslim si ze spousty divek a kluku se v ni najdou..
18.8.2015 20:00 | kikitekk
Mohl bych napsat,že přítel ve formě opačného pohlaví je příjemným bonusem pro tvůj život,byť rány hojit neumí...sice fouká...ale pak už musíš sama...
taky bych mohl napsat že báseň je upřímná...jak to zrovna v tuto chvíli cítíš a já to respektuji...
17.8.2015 23:47 | Martin Havlíček
Hm, souhlasím a dávám bod, tohle by bylo na dlouhé povídání...M.
17.8.2015 21:05 | Mirastus