Kdo se bojí nesmí meditovat a nebo fetovat
Kdo se bojí nesmí meditovat a nebo fetovat
Anotace: Andělské karty Vám O Vás řeknou kuloví
Na pokraji světa duchů
Volá každý svoje juchů
Na pokraji světa sebe
V prdeli se vrtá nebe
Publikoval(a):
Biooo, 15.8.2015