Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Časoprostor je plochý.

Časoprostor je plochý.

Chubby Básně » o Životě

Anotace: melodrama o časoprostoru

A co když je víc dimenzí?
V některé třeba hluchý
slyší němého
a demencí
se myslí něco jiného.

Ale my žijeme tady.

Spinujeme kolem Slunce
používáme anglicizmy
šetříme korunky ke korunce,
abychom uskutečnili sny,
které jsou nudné, ploché,
trudné, malicherné, ubíjející
a v jádru nic neříkající.

Těžko se v tomhle světě selfie tyčí
hledá kloudný smysl
a sám člověk celek nepřekřičí.
Publikoval(a): Chubby, 4.8.2015
Přečteno (101x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., roty, Lipová, koiška, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti