Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jebe mi v myši...
2.8.2015 14:46 | Martin Havlíček
jéééh...takto já jíst a spát ještě můžu...tak to jsem na tom ještě dobře....héé!
ty to dáš....páč nic jinýho ti stejně nezbývá...
2.8.2015 14:46 | Martin Havlíček
jéééh...takto já jíst a spát ještě můžu...tak to jsem na tom ještě dobře....héé!
ty to dáš....páč nic jinýho ti stejně nezbývá...
2.8.2015 14:46 | Martin Havlíček
Čas je drahý doktor, ale pomůže, ti starší však už nemají na zaplacení..
M.
2.8.2015 11:07 | Mirastus