Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Óda na pana Macha

Óda na pana Macha

Porty Básně » o Přátelství

Anotace: pro našeho pana profesora...spoluautoři: Kubik, Pája, Market

Když podívám se do nebe,
vzpomenu si na tebe.
Jirko, ty jsi člověk,
co nemyslí jen na sebe.

Ptáci vzduchem létají,
překrásně ti zpívají.
Pak dalekohledem opeřence zříš,
hned připadaj ti mnohem blíž.

A co holubi na náměstí?
Lásku k tobě stále pěstí.
Už dočkat se tě nemohou,
a smutně čekaj na nohou.

Ty po Francii bloudíš,
zlým pocitem se soužíš.
Ale až do Svitav dorazíš,
čas na ptáky si vyhradíš.

Každé ráno snídáš Bebe,
KFC jde mimo tebe.
Jirko, ty jsi vážně člověk,
co nemyslí jen na sebe!
Publikoval(a): Porty, 17.9.2010
Přečteno (127x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti