Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malosvatební

Malosvatební

Koupím ti řetízek,
nejlépe zlatý.
Pojedem do Drážďan,
pro nové šaty.
Koupím tam klobásku,
nejlépe s křenem.
Dáme si do nosu,
a pak se vemem.
Publikoval(a): sikorsky, 18.7.2015
Přečteno (189x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti