Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zastav

Zastav

Zastav se

Zastav se, prosím Tě, chviličku pouhou
Pak možná uslyšíš srdce mé tlukoucí touhou
Po lásce, polibku, pohledu do očí
Zastav se dříve než zcela se rozkočí

Zastav se, rozhlédni po světě,
pak možná má ruka najde Tě
Má dlaň v Tvé dlani spočine
A láska Tvé srdce určitě nemine.

Chytnem se za ruce, budem se procházet
ošklivé počasí nesmí nás rozházet
Jako dva milenci toulat se po krají
V vysoké trávě se milovat potají.

Pak vstát a vydat se životem
Cestou, co nechci jít více samoten.
S jedinou láskou dojít k poslední metě.
Zastav se miláčku, jsem ten, který chce Tě.
Publikoval(a): jirben, 10.7.2015
Přečteno (575x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti